S.OLIVER X QIU SHENGXIAN

S.Oliver launches a limited collection in collaboration with Qiu Shengxian, a famous Chinese art desinger. Each item has a piece of art on it, made with love and eye for perfection. The collection will be in stores in August. 

I really adore the bomber jacket, what do u think?

Mode en kunst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. s.Oliver speelt hierop in door het FW13 seizoen te openen met een exclusieve art collab collectie. Het modemerk lanceert een limited ‘s.Oliver art collection’ in samenwerking met de Chinese kunstenaar Qiu Shengxian. Elk item bevat stuk voor stuk afbeeldingen van zijn bekendste werk en zijn gemaakt met oog voor detail. Ruitjes gemixed met bomber jackets, ik ben zeker al fan van deze lijn! Wat denken jullie ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *